Eмисия новини
от 21.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Божидар Краев отпадна от състава на младежите

Снимка: БГНЕС

Полузащитникът на „Левски“ Божидар Краев е получил контузия и няма да играе за младежкия национален отбор на България в мачовете с Дания в петък и Румъния във вторник.

Всичко върви по план, като изключим, че се получават нелепи контузии. Хора, на които се разчита, няма да могат да вземат участие. Божидар Краев също е с проблеми, напусна лагера и се прибра в "Левски" да се лекува. Няма да викаме техни заместници, в момента сме група от 22 футболисти. Евентуално за втория мач може да викнем някого, защото имаме играчи, които висят с картони, заяви треньорът на България Антони Здравков.



Надявам се с момчетата, които останаха тука, да направят един добър мач с Дания и да спечелим точки от него. Надяваме се да вземем колкото е възможно повече точки от тези два мача. Все пак в петък излизаме срещу лидера в групата, след това срещу румънците, които са с две точки пред нас. С румънците имаме равностойни отбори, докато датчаните имат лек превес. Надявам се с домакинския фактор, който ще имаме и играта на отбора, че заслужаваме да спечелим повече точки от тези два мача, каза още Антони Здравков.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени