Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Треньорът на "Левски": Чака ни различен мач с "Черно море"

Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на "Левски" Елин Топузаков заяви, че отборът няма да търси реванш от "Черно море" за отпадането на осминафиналите в турнира за купата на България. Двата тима се срещнаха на "Герена" по-рано през месеца и варненци постигнаха успех с 3:2 след продължения.

Това е различен мач, за точки. Мисля, че ще бъде пагубно, ако търсим някакъв реванш. Ще се подготвим подобаващо и ще се стремим към трите точки. Във футбола има много прийоми и сигурно ще се опитаме да се изненадаме с нещо, но ще видим дали ще се получи, заяви Топузаков.



Загубихме мача за купата, но нищо фатално не е станало. Това е част от футбола и от играта. Въпросът е да останем спокойни и да продължим този добър поход в първенството. Много ми се иска да играем атрактивно, но не трябва да забравяме и защитата. Ако това стане, ще бъда много доволен. В последните два мача получихме голове, които смея да твърдя, че в десет мача не са ни вкарвали.  Трябва концентрация в отбрана и разнообразие в атака. Мисля, че в нападение разполагаме с много добри играчи. Затова и създаваме много положения, но и доста пропускаме, каза още той.

Топузаков има кадрови проблеми, свързани с контузиите на Виктор Генев, Мехди Бурабия и Георги Костадинов.  

Имаме проблеми с контузии и те не са никак малко, но трябва да ги решим. Именно затова разполагаме с по-голяма група играчи, които да влязат, когато има нужда. Футболисти като Галин Иванов, Деса, Мицански са с качества и разчитам на тях, както и на всички други, каза Топузаков.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна