Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Петър Александров: Предстои най-важният мач за "Лудогорец" и за „Базел“

Снимка: Sportal.bg
Футболистите на „Лудогорец“ приемат в сряда вечер от 21 и 45 състава на Базел в среща от Първа група на Шампионска лига. Мачът на стадион "Васил Левски" ще предаваме пряко по програма "Хоризонт." Очакванията си за двубоя каза живеещият от години в Швейцария бивш нападател на „Левски“ и „Славия“, а и национал на България Петър Александров.
Очакванията са ми за един хубав мач и съм сигурен, че ще се получи. За „Базел“ е най-важният мач за годината, както го оприличават тук. Предполагам за „Лудогорец“ е същото. Така че ни очаква един интересен и специален мач. Доста време измина от последния мач между двата отбора. „Базел“ понабра инерция, защото в началото имаше доста нови състезатели, които не бяха паснали на отбора.

Мисля, че сега са по-силни и съм сигурен, че ще видим един съвсем по-променен отбор на „Базел“. Швейцарците трябва да победят на всяка цена, така че ще наблегнат на атаката. Ако „Базел“ загуби, това ще бъде за първи път от последните седем години, когато тимът няма да зимува на място, което дава право да участват в европейските турнири и след Нова година, каза Александров.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна