Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Руската група "Любе" с първи концерт в зала "Арена Армеец" в София

"Любе"
Снимка: www.vesti70.ru

Довечера руската група "Любе" ще изнесе първия си концерт в зала "Арена Армеец" в София. Началото е в 20 часа, но вратите на залата ще бъдат отворени два часа по-рано, за да може публиката да се настани спокойно.

В най-мащабния си концерт у нас група "Любе" ще изпълни популярни и обичани песни, като "Комбат", "Солдат", "Позови меня тихо, по имени", както и песни от последния си албум, издаден миналата година, десети в дискографията на състава. Група "Любе" стана известна с военно-патриотичния си репертоар и характерния си стил, смесица от рок, руски фолклор, рап и военна музика. В над 25-годишната история на състава са преминали различни музиканти, но неизменна е фигурата на вокалиста Николай Разторгуев. Ще има ли изненади по време на концерта на "Любе" в София, допълва Петя Митова от организаторите:

Тъй като вокалистът на "Любе" Николай Разтургуев е огромен фен на "Бийтълс", има възможност да изпълни и някоя от песните на любимата си група. Освен това има издадени два самостоятелни албума с кавъри на "Бийтълс", така че публиката може да очаква подобни изненади.



Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна