Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Какво ще се случи, като се смени името на ББЦ

Николай Бареков: Новото ни политическо движение засега няма име

Николай Бареков

На 7 януари ние ще направим нещо интересно за българския политически живот, ще свикаме конгрес на партия "България без цензура“ (ББЦ), на който конгрес ние ще вземем решение официално да закрием този политически проект. Самият конгрес ще премине в учредителен конгрес на ново политическо движение. Това заяви в интервю за предаването "12+3" на програма "Хоризонт" лидерът на партията Николай Бареков:

Новото политическо движение засега няма име, защото подехме една друга интересна инициатива – от известно време в интернет има анкета, в която хората дават своите идеи каква трябва да бъде политическата програма на новата партия и какво да бъде нейното име.

Програмата на политическото движение, което аз смятам да основа, ще бъде ориентирана към решаването на основните проблеми на политическата система, добави още Бареков:

Политическата система в България не работи и референдумът на господин Трифонов показаха ясно, че това е мнението на обществото. Също така ние ще искаме да има много сериозна победа в борбата срещу корупцията в България.

Цялото интервю с Николай Бареков можете да чуете от звуковия файл.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна