Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

„Методът Грьонхолм“ с премиера на бургаска сцена

| обновено на 03.02.17 в 11:52

Асен Блатечки се забърква в манипулативни офис игри в спектакъла „Методът Грьонхолм“, чиято премиера за Бургас е на 4 февруари на сцената на Дома на нефтохимика. Пиесата проследява как протича кастинг в голяма фирма за ръководна длъжност с фантастично възнаграждение. Подборът става чрез специално изработена процедура, наречена по името на шведския психолог “Методът Грьонхолм”.

Пиесата си заслужава да бъде гледана, защото е много различна от всичко останало, което е на театралната сцена в момента. Освен това има и един екип, който се сработи добре, играе с удоволствие това представление и това си личи от сцената и зрителите се забавляват от сърце, коментира Христо Бонин, продуцент и актьор в спектакъла. В него участват и Светлана Бонин и Николай Урумов.

Пиесата на испанския драматург Жорди Галсеран е жанрова смесица от интелектуален трилър и психологическо криминале. Ситуациите, които се разиграват са комични, получава се уникален пъзел от манипулации, логика и атрактивност. Премиерата беше предвидена за януари, но заради лошото време датата беше променена и сега ще може да бъде видяна на 4 февруари от 19 ч. в залата на Дома на нефтохимика.

Интервю с Христо Бонин може да чуете от звуковия файл.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна