Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Наказаха Гонзо и Ераносян за по 3 мача

Снимка: БГНЕС

Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз наказа наставниците на "Черно море" и "Локомотив" (Пловдив) Георги Иванов и Едуард Ераносян за по три мача с лишаване от правото да ръководят отборите си от резервната скамейка, както и с парична санкция в размер на 2000 лева.

Сериозна глоба отнесе и отборът на ЦСКА, който бе глобен с над 8000 лева заради различни нарушения в последните два кръга от първенството. „Армейците” бяха наказани с 4000 лева заради нерегламентирано навлизане на служебни лица на терена по време и след мача с "Ботев" (Пловдив), завършил 0:0 на стадион "Българска армия". Освен това „червените” търпят сериозни санкции и заради поведението на своите фенове по време на дербито с "Левски" от 23-ия кръг.

„Сините” също отнасят солена глоба от БФС за държанието на техните привърженици по трибуните в съботното дерби. "Левски" ще трябва да плати глоба в размер на 6300 лева заради използване на факли, димки и бомбички, както и за хвърляне на опасни предмети. Освен паричната санкция „сините” са застрашени и от лишаване от домакинство за 1 среща.
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна