Eмисия новини
от 21.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Шеф на ЦСКА: Извършиха клане срещу нас

Снимка: БГНЕС

Административният директор на ЦСКА Милко Георгиев беше бесен от съдийството след загубата с 0:2 от „Лудогорец“. Според Георгиев на „Българска армия“ се е състояла сцена от Баташкото клане.

Едно огромно благодаря и поклон на публиката. Второ, искам да кажа, че се видя кой е ЦСКА, жив ли е ЦСКА, могат ли да убият идеята, не, не могат, за мен това е изводът. Следващият месец има годишнина от Баташкото клане, днес се получи нещо подобно.

Пропуснахме положения, но дали щяхме да ги пропуснем при 0:0? Спорно е. Тук са шефът на съдиите, Марк Бата, и това клане се извършва пред тях, докога ще търпим това по нашите терени?



„Лудогорец“ говорят за феърплей? Това е порнография! „Лудогорец“ да говорят за феърплей? Хайде, моля ви се! Нищо не променя генерално. Тази шайка престъпници ще продължат да се навеждат и да си свалят гащите пред този отбор. Но ние ще вземем мерки. Рядко някой може да ме извади от обувките, но тези днес бяха... Дали сме очаквали? Как да очакваш? Идеята беше да се надиграваме, смятам, че ние ги надиграхме, каза Милко Георгиев.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна