Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Владимир Иванов: Напрежението пречи на "Славия"

Владимир Иванов
Снимка: БГНЕС

Старши-треньорът на "Славия" Владимир Иванов сподели след успеха с 1:0 срещу "Верея" навръх 104-ия рожден ден на „белите”, че всички точки в оставащите срещи до края на сезона са много ценни.

За нас в оставащите срещи всички точки са много ценни. Напрежението си оказва влиянието върху отбора. Липсата на опит е определяща за момента. Аз съм доволен от това, защото ако излезем от тази ситуация, момчетата ще се изградят като футболисти. Радостно е, че спечелихме, коментира Владимир Иванов. Той похвали и футболистите си, че не са допуснали гол.

Стратегически важен мач за нас. Успяхме да изпреварим отбора на "Верея". Предстоят още доста трудни мачове. Трябва да сме сериозни и отговорни във всяка една от тях. Опитахме се през първото полувреме да играем по-пестеливо и да не допуснем гол. След това в последните 15 минути от първата част започнахме да играем по-уверено. Срещу "Верея" е първата среща, в която не допуснахме гол, а мен това ме радва. Хубаво е, когато не допускаш голове, допълни Владимир Иванов.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна