Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Треньорът на "Верея": Срещу "Монтана" ни предстои поредния важен мач

Алеккандър Томаш
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на футболния "Верея" Александър Томаш коментира очакванията си за домакинството на последния в класирането "Монтана" от третия кръг на втората осмица на Първа професионална футболна лига. Срещата е в събота, 22 април на стадион "Трейс Арена" в Стара Загора.

Поредният мач от шампионата, който се явява много важен за нашия отбор. Концентрацията и мобилизацията ни трябва да бъдат на доста високо ниво, за да вземем максимума от срещата, което е и нашата цел, заяви наставникът на старозагорци.

"Монтана" е отбор, който може да изненада всеки един тим в България. След треньорската смяна при тях те ще са крайно мотивирани да се докажат. През последните месеци се чуха и прочетоха доста критики по техен адрес, в това число и от бившия им наставник и със сигурност ще искат да ги опровергаят, добави специалистът.

Той коментира и настроението в тима след първия полуфинал за Купата на България, загубен драматично с 0:1 с дузпа в добавеното време от "Ботев" Пловдив в сряда. Това, което се случи в мача с "Ботев" за Купата, се преглъща трудно. Но ние сме професионалисти и сме задължени да превключим доста бързо на тема първенство. Предстои ни съвсем различен мач от битката за Купата и трябва да се представим максимално добре, за да продължим да преследваме целите, които сме си поставили в шампионата, каза още Александър Томаш.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна