Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Стамен Белчев: ЦСКА трябва да спечели мачовете до края на сезона

Стамен Белчев
Снимка: cska.bg

Старши-треньорът на футболния ЦСКА Стамен Белчев даде интервю пред клубния сайт относно предстоящия мач с "Черно море" в Каварна в събота. Според него мачът с „моряците“ ще бъде труден. Единственият му кадрови проблем е контузията на Руи Педро, но Кирил Десподов и Петрус Бумал са възстановени и готови за игра.

Очакваме един труден мач, ако не подходим сериозно и отговорно по време на двубоя. Футболистите осъзнават, че остават пет мача до края и трябва да дадат максимума, да покажем постоянство от последните кръгове и да зарадваме феновете, които ни подкрепят, заяви Стамен Белчев. Според него всички в тима осъзнават, че ЦСКА - София трябва да спечели оставащите мачове до края на сезона.

Мисля, че футболистите са разумни мъже и осъзнават, че всеки един мач е важен. Ние нямаме право да си избираме мачовете. Щом си футболист на ЦСКА, към всеки един двубой трябва да се подхожда с необходимата концентрация. Към тях очакванията са високи, но те заслужиха това, добави Стамен Белчев. Чуйте още от него:



Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени