Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Момиче, любовница, кралица или домакиня - коя е вашата стихия

Снимка: pixabay.com
Академията на Лариса Ренар отваря врати в Санкт-Петербург през 2000 година, стремейки се да върне на света знанията за женската енергия. Но, разбира се, в съчетание с древни знания и съвременни психологически концепции.

Освен в Русия, интересът към тренингите е факт и в много други страни. Защо са толкова популярни женските семинари, какво кара жените да посещават подобни тренинги? За да разберем отговорите на тези въпроси, се обърнахме към Анастасия Шахматова, организатор в Академията на Лариса Ренар в България.

Женските семинари предлагат една много приятна работа върху себе си – как да разбереш къде е разликата между мъжа и жената, как действа мъжът в кариерата и как действа жената.

Женските семинари учат как да запазиш женското в себе си, но при желание да бъдеш и наравно с мъжете в кариерата, казва Анастасия Шахматова.

Тя посочва, че жената владее четири основни състояния: момиче, любовница, кралица и домакиня.

Всяка жена се ражда с две основни състояния, които преобладават при нея. Смята се, че тя е в хармония, когато развива останалите две състояния и може да превключва между тях. Ние се раждаме с две основни състояния и имаме две липсващи и кармата ни се състои в това, да можем да постигнем и да разработим тези две липсващи състояния. Когато ни застигнат болезнени събития, те идват да ни покажат какви качества още трябва да развием в себе си.

Още за различните женски състояния и как да ги овладеем - чуйте в звуковия файл.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна