Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Митрев: Видях много омраза в част от феновете на "Левски"

Снимка: Levski.bg

Вратарят на футболния "Левски" Божидар Митрев бе много огорчен и емоционален след драматичната победа над "Верея" след дузпи в мач, в който той се превърна в герой за "сините".

Много бях изнервен при положение, че можехме да си решим мача много по-рано. Лековато пропускаме, накрая ни вкарват в 93-а пак от наша тъпотия. Бях сигурен, че ще ги отстраним при дузпите. Много изстрадахме тази победа. Целият сезон беше едно мъчение за нас и за феновете на "Левски", сигурно и затова свърши така сезонът, каза Божидар Митрев. Той спаси последната дузпа, бита от вратаря на "Верея" Пламен Колев, след което се прибра със спринт в съблекалнята.

Прибрах се бързо, защото тази омраза която видях от хората, имаше много негативно отношение, особено към мен. През цялото време чувах какви ли не работи. Искам да се извиня на майка ми, която не е сред нас, защото те я обиждаха. Затова се прибрах. Всичко, което съм постигнал в този живот, съм го постигнал сам. Ок, да ме псуват. Не е за първи път. Да кажат дали е моя грешка. Няма да е първа или последна грешка, която правя. Аз ще се боря на терена. Не може отбор като "Левски" да се задоволява с такива резултати. Трябва да мачкаме отбори като "Верея", продължи Божидар Митрев.

Благодарен съм на Господ, така че хванах дузпа. Дали бях пренебрегван, да, моите грешки се виждат, други грешки не се виждат. Винаги е било така, аз съм свикнал, вече 12 години играя професионален футбол. Когато съм бъркал или даже не съм бъркал, "Левски" ставаше шампион, те пак ме правеха на нищо. А имам над 50 мача за "Левски". Няма мач, в който съм пазил за "Левски", да е бил без значение. Тези работи ме обиждат, добави Божидар Митрев. Чуйте още от него:



Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени