Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Шеф на „Септември“: Целта ни е да останем в елита

Снимка: Sportal.bg

Спортният директор на новака „Септември“ Кристиян Добрев заяви, че целта пред отбора е да остане в елита и през следващия сезон. Столичани започват кампанията си с домакинство на стадион „Васил Левски“ срещу „Дунав“.

Дали сме доволни от жребия, ще кажем след мача, ако победим. Както можеше да е по-добре, така можеше да бъде и по-лош. Може би ще имаме някакво предимство, защото „Дунав“ ще играят минимум два мача преди това с „Иртиш“ и ще можем да ги наблюдаваме. Те се представиха много добре през миналата година, за мен са добър отбор. Но за нас, като новаци в Първа лига, всеки мач ще бъде важен, всеки мач ще бъде труден. Надяваме се да сглобим един боеспособен отбор и да затрудним всеки противник, който излиза срещу нас.



Целта през новия сезон ще бъде да се спасим, да не изпаднем. За това е и селекцията, която правим. Взехме футболисти, които са играли в „А“ група, имат достатъчно опит, защото в тези мачове, особено в началото ще бъде много трудно. Надяваме се отборът да играе добър футбол, да има изграден стил, но няма да изневерим и на нашата визия – да се налагат млади футболисти, каза Кристиян Добрев.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна