Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Представиха Неймар в Париж

Неймар бе представен като футболист на „Пари Сен Жермен“
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Неймар бе представен като футболист на „Пари Сен Жермен“, след като пристигна в Париж. Бразилският национал премина във френския гранд за 222 милиона евро, които бяха платени на „Барселона“.

Това беше едно от най-трудните решения, които съм взимал някога - заяви Неймар пред медиите. - Мислих много. Тук съм, за да печеля трофеи. Тук съм заради новите предизвикателства. Точно това ме мотивира. Решението ми не е мотивирано от парите. Готов съм, щастлив съм и вече видях терена. Ще говоря с персонала и ще изчакам зелена светлина.

Бразилецът опроверга слуховете, че е напуснал „Барса“, защото е бил засенчен от Лионел Меси. Той ще играе с фланелка с номер 10 в ПСЖ и допълни, че е напълно готов да играе в мача с новака в Лига 1 „Амиен“ в събота.

Президентът на столичани Насер Ал-Келаифи също присъства на срещата с медиите и заяви: Когато гледате Неймар в „Пари Сен Жермен“, това не изглежда скъпо. Ще направим повече пари в сравнение с това, което сме дали. Нашите фенове си мечтаеха да видят Неймар тук. За мен лично той е най-добрият футболист в света. Неймар подписа с нас, за да печели трофеи. Нашата основна цел е да спечелим Шампионската лига. Не можем да кажем, че ще я спечелим още този сезон, но ще се борим с всички сили.
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна