Eмисия новини
от 21.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

„Пирин“ и „Черно море“ не се победиха - 1:1

„Пирин“ и „Черно море“ не се победиха - 1:1
Снимка: Спортал

Отборите на „Пирин“ и „Черно море“ завършиха 1:1 в мач от от 4-ия кръг на Първа лига по футбол. Гостите откриха чрез Георги Божилов в 35-ата минута, а Юлиян Попев изравни в 82-ата. Така воденият от Георги Иванов-Гонзо отбор на „Черно море“ загуби първи точки в първенството.

Милен Радуканов, треньорът на „Пирин“, заяви след мача: С оглед на това, което се получи на терена, съм доволен от точката. Поздравявам Георги Иванов за работата, която върши в „Черно море“. В определени моменти ги надиграхме тотално. Решихме да оставим „Черно море“ да води играта, а ние да играем на контраатака. Имахме възможности и през двете полувремена да вкараме гол. Хареса ми желанието, старанието и борбата. Ако играехме така през всичките 90 минути щяхме да спечелим мача.

Георги Иванов, треньор на „Черно море“: И двата отбора се мъчиха през цялото време, за да победят. Трябва да съжаляваме, че пропуснахме две чисти ситуации. В Благоевград знаехме, че се играе трудно и точката тук не е лош резултат. През първото полувреме играхме добре и владеехме инициативата. След излизането на Божилов през второто полувреме приехме играта в своята половина и допуснахме гол. Георги е важен играч за нас. Той има проблеми с глезена, но се надяваме бързо да се оправи. Очаквах и днес победа. Доволен съм от всички футболисти.  Доста отбори ще загубят точки в Благоевград.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени