Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Пускат изследвания преди Визията за развитие на София

66 166 лв. ще струва на бюджета на София набирането на “изследователи” за “подготвителна изследователска работа по група теми ХОРА, във връзка със съставянето на Визия за развитието на София и крайградските територии”. Още 41 000 ще бъдат похарчени за направата на сайт и реклама. Столичната община е започнала две обществени поръчки в края на месец юли, като срокът за подаване на оферти приключва в петък. Възложител и на двете обществени поръчки е общинско дружество “Софпроект”. Снимка

Общината търси “изследователи”, които ще трябва да изследват личното и професионално развитие на софиянци, качеството на живота, изграждане на общности в града, процесите на участие и равнопоставеност на гражданите. Изпълнителят трябва да обобщи резултатите от изследванията в доклад, който трябва да е готов до 30 дни след сключването на договора с общинското дружество.

Общината търси и изпълнител на обществена поръчка за изработване на интернет платформа, която да събира идеи за Визията за развитието на София и крайградските територии. Цената на сайта, неговата едногодишна поддръжка и хостинг ще струва 19 500 лв., без ДДС. Срещу още 21 500 лв. общината иска да наеме ПР-екип, който да й осигури купуване на медийно време и пространство.

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна