Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Капитанът на "Берое" за мача с "Левски": Надявам се да излезем крайни победители

Мартин Райнов
Снимка: БГНЕС

Капитанът на "Берое" Мартин Райнов коментира очакванията си преди домакинството срещу "Левски" от десетия кръг на Първа професионална футболна лига. Мачът е в понеделник от 20,00 часа на стадиона под Аязмото в Стара Загора

"Настроението в отбора е добро, предвид поредните победи, които направихме. Готвим се много усилено за мача с "Левски", защото ще бъде много труден. Ние вярваме в нашите сили и се надявам да излезем крайни победители. Важно е да спазваме тактическата дисциплина, която ще изиска старши треньорът. Работим добре тези дни. Ключово е и себераздаването. Двубоят сам по себе си е доста важен. Всеки мач е труден. Отборите са доста равностойни. Ние гледаме нашия отбор и вярваме в себе си. Сигурен съм, че в понеделник ще го покажем", каза Райнов.

Той каза още, че подкрепата на публиката ще бъде много важна за тима и се надява отборът да я зарадва след  мача в понеделник вечерта. Старши треньорът на "зелено-белите" Александър Томаш няма да може да разчита на контузения Матеус Леони. За двубоя днес няма наказани играчи.

Ето групата на "Берое" за мача с "Левски": Душан Перниш, Михаил Михайлов, Веселин Пенев, Георги Динков, Камен Хаджиев, Марко Адамович, Милен Желев, Иван Иванов, Павел Виданов, Антон Карачанаков, Педро Еуженио, Борислав Цонев, Кохей Като, Мартин Райнов, Мартин Камбуров, Драгош Фирцулеску, Серджио Негруц и Карлос Охене.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна