Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Открива се новата учебна година в Националния дворец на децата

Снимка: wikipedia.org

От 10.30 днес официално ще бъде открита новата учебната година в Националния дворец на децата. Заниманията за учениците са обединени в няколко направления "Наука и Технологии", Изкуство, Спорт и Школа "Любознайко", която предлага полудневни занимания за най-малките деца на възраст от 3 до 6 години. До 14.00  в Двореца на децата се организира и Ден на отворените врати. Директорът Татяна Досева обясни още:

Във всички зали и кабинети ще се провеждат демонстрации на всички дейности, които към момента са повече от 68 - в областта на музикалното, танцовото, певческото, театралното изкуство, литературното творчество, науката и техниката, екологията и опазването на околната среда, приложното и изобразителното изкуство, етнографията, българския фолклор. Ние също работим по план за обучение и имаме програми за обучение на определената педагогическа форма.

Цените за обучението и заниманията на учениците и децата в Националния дворец на децата варират от 10 до 25 лева за месец, казаха още от ръководството на Двореца на децата.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна