Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Загорчич: ЦСКА играе най-сериозен футбол в България

Треньорът на „Славия“ Златомир Загорчич похвали ЦСКА-София преди гостуването на тима му на „Българска армия“ утре. В началото на сезона „белите“ взеха 1:1 срещу „армейците“ и Загорчич смята, че сега отборът му също може да вземе добър резултат.

Имаме среща срещу един много силен отбор, в лицето на ЦСКА. Това е отборът, който играе най-сериозен футбол в България. Със сигурност ще е много труден мач. Ние влязохме във форма, направихме хубави резултати и се надяваме и този мач да го изиграем като предишните и да успеем да си вземем хубав резултат. ЦСКА има много силен отбор и със сигурност до края на сезона няма да е ясно кой ще бъде шампион на България, каза Загорчич.



Днес ще видим какво е състоянието на играчите, тъй като има натрупана умора след мача срещу „Локомотив“ (Пловдив) за Купата. Вчера имахме възстановяване и днес тренировка, след която отиваме на лагер. Нямаме контузии, което е много важно и се надявам да сме готови за мача.

Не съм доволен от представянето на „Славия“ този сезон, защото съм максималист и искам много по-големи резултати от това, което сме направили досега. В последните срещи се представяме добре и се надявам да продължаваме по същия начин. „Славия“ винаги трябва да има максимални изисквания. Сега ще си гледаме мач за мач и ни интересува само този с ЦСКА. Надявам се да направим хубав мач за публиката и за всички. И нека който е по-добър да победи, добави Загорчич.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна