Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

„Рейнджърс“ с четири гола за една третина срещу „Лас Вегас“

„Уинипег“ победи с 2:1 „Минесота" в НХЛ
Снимка: БТА

Майка Зибанеяд се разписа 5:39 минути преди сирената при серия от четири попадения в последната третина за отбора на „Ню Йорк Рейнджърс“, който се наложи с 6:4 над „Лас Вегас“ в мач от редовния сезон в Националната хокейна лига.

Въпреки успеха обаче, „Рейнджърс“ останаха на дъното в Столичната дивизия, докато „Лас Вегас“ е втори в Тихоокеанската на 3 точки зад лидера „Лос Анджелис“.

„Уинипег“ се изкачи на второ място в Централната дивизия, след като Конър Хелебюк спаси 28 удара, а Николай Елерс и Кайл Конър вкараха по един гол за победата с 2:1 над „Минесота“.

Новобранецът в Лигата Люк Кунин вкара за домакините, които влязоха в мача с три победи от последните си четири мача, но останаха последни в дивизията с четири точки зад „Уинипег“ след поражението в директния двубой.

Антони Манта отбеляза за пети път през сезона, а Дилън Ларкин записа гол и асистенция при победата на „Детройт“ с 5:3 над „Аризона“.

Густав Нюквист и Люк Гленденинг се разписаха рано в мача в полза на „Червените криле“, а Дарън Хелм сложи точка на битката с шайба на празна мрежа.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна