Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Шефът на "Стяуа" иска Кешерю

Клаудиу Кешерю
Снимка: sportal.bg

Собственикът на румънския футболен клуб "Стяуа" Джиджи Бекали призна, че обмисля оферта за нападателя Клаудиу Кешерю. Преди време скандалният шеф от северната ни съседка обяви, че няма как да го върне отново в редиците на „Стяуа“, но сега е променил мнението си.

Кешерю наистина ме интересува. Пресата ме вдъхнови за това, защото от там излезе тази идея, призна Джиджи Бекали пред "Prosport".

Договорът на румънеца с "Лудогорец" изтича през лятото на следващата година. Той едва ли ще го удължи и вероятността да си тръгне като свободен агент е голяма.

"Стяуа" пък търси заместник на напускащия Денис Алибец. Ако обаче "Стяуа" пожелае Кешеру още през януари, вероятно "Лудогорец" ще поиска значителна сума за правата му.

Друг проблем за завръщането на звездата в Румъния ще бъде неговата заплата. Според изданието в Разград той прибира 600 000 евро годишно, а такива пари в родината му няма кой да му даде. Плюс за прибирането на Кешерю у дома ще бъде сегашният му статут с отбора. Нападателят е резерва при Димитър Димитров - Херо и това може да го накара да се раздели с отбора още през зимата.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна