Eмисия новини
от 07.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

ЦСКА- София с рутинно 2:0 срещу „Септември“

Снимка: БФС

ЦСКА-София победи без напрежение „Септември“ с 2:0 в среща от 18-ия кръг на Първа лига и съкрати преднината на шампиона „Лудогорец“ само на 1 точка. 

„Червените“ нямаха подкрепата на своята публика заради наказанието, наложено заради ексцесиите на „Лаута“, „армейците“ нямаха особени трудности да стигнат до успеха.

Фернандо Каранга откри за домакините в 26-ата минута, разписвайки се от дузпа за нарушение срещу Кристиан Малинов. В 54-ата минута Кирил Десподов оформи крайното 2:0 след асистенция на Тиаго Родригес.

Стамен Белчев, старши треньор на ЦСКА-София: Мача не беше лесен докато вкарахме втори гол. След това доминирахме и напълно заслужено победихме. Това беше най-малкото, с което Септември се отърва. Отборът на Септември е един от тези, които развиват своя потенциал. В последните 6 мача те имаха 4 победи и само 1 загуба. Затова подходихме сериозно. Но най-лошото е, че нямаше фенове на стадиона. Това го имах предвид преди мача и го казах на отбора- че трябва да се абстрахираме от празните трибуни и въпреки липсата на феновете, трябва да подходим сериозно.



 



Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени