Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Погба пожела контузии на всички в "Манчестър Сити"

Пол Погба
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Полузащитникът на "Манчестър Юнайтед" Пол Погба пожела контузии в редиците на градския съперник "Манчестър Сити" преди дербито между двата отбора в неделя на „Олд Трафорд” от 18:30 часа българско време. Френският национал си изкара червен картон при победата на „червените дяволи” срещу "Арсенал" (3:1) в Лондон и е застрашен от три мача наказание. Това означава, че той почти сигурно пропуска дербито с "Манчестър Сити", които след 15 кръга имат аванс от 8 точки пред „червените дяволи” на върха във Висшата лита.

Надявам се, дори да е лошо да се казва такова нещо, че при тях някои много важни играчи ще се контузят, както се случи при нас. Хората не го виждат и не говорят за това. Всеки път обаче при нас се контузват важни играчи преди ключовите срещи. Ако това се случва и при тях, ще има разлика. Една дреболия, която може да ги направи по-слаби, сподели Пол Погба, който тъкмо се завърна в игра след два месеца извън терените заради контузия.

Надявам се, че никой няма да се контузи. Бих искал Пол да играе срещу нас. Искам да играем срещу отбори с най-добрите им играчи, за да видим дали тогава ще можем да ги надвием. Надявам се, че той не иска наистина наши играчи да се контузят, отговори дипломатично мениджърът на "Манчестър Сити" Хосеп Гуардиола.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна
MüzikPsj:$e">  ʑНай-четени