Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Христо Крушарски няма да продава "Локомотив" (Пд)

Снимка: Архив

Собственикът на „Локомотив“ (Пд) Христо Крушарски няма да продава клуба. Това обяви самият той и ръководството в отворено писмо, публикувано на клубния сайт:

Уважаеми госпожи и господа, по повод на тиражираните в медийното пространство твърдения, че Професионален футболен клуб „Локомотив“ (Пловдив) ще смени своя собственик и че Бенедето Манчини ще придобие основния пакет акции на клуба бихме искали да заявим следното: 

1. Към настоящия момент притежаваните от Христо Крушарски акции не се предлагат за продажба и няма да бъдат продавани. Държим да отбележим, че Манчини е надлежно уведомен за позицията на собственика по този въпрос. Всички твърдения в обратната насока, считаме за опити за дестабилизиране на клуба и уронване на престижа му.

2. Професионален футболен клуб „Локомотив“ (Пловдив), в лицето на неговото ръководство и собственик, са отворени за конструктивни предложения за сътрудничество, които могат да доведат до още по-добри спортни резултати. Считаме обаче, че подобни предложения следва да бъдат правени в съответствие с утвърдените правила за бизнес комуникация при ясно и точно посочване на намерения, на поети ангажименти и всякакви други условия. Уверяваме всички фенове на отбора, медиите и останалите заинтересовани лица, че в случай на промяна на позицията ни, ще бъдат своевременно уведомени. 


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна