Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Шеф в "Лудогорец": Искат да изплашат съдиите

Ангел Петричев
Снимка: БГНЕС

"Надига се вой за дузпата ни срещу "Септември", за да уплашат съдиите". Това смята Ангел Петричев, изпълнителен директор на футболния ни шампион "Лудогорец".

"Това, което се случи на стадиона в Русе, е безпрецедентно. Надига се вой за дузпата срещу "Септември", за да може да уплашат съдиите и да не свирят чисти дузпи за "Лудогорец". Спокоен съм, тъй като говорих с доста хора, които разбират от съдийство и всички са категорични, че е имало дузпа. Притеснен съм от пропуските, които направихме в мача със "Септември”, добави Ангел Петричев. Според него при успеха с 1:0 над "Берое" в Стара Загора не е отсъдена чиста дузпа срещу Кешеру.

"Предварително знаехме, че мачът в Стара Загора ще бъде труден, тъй като "Берое" е доста силен отбор. Не съм впечатлен от играта, тъй като мачът беше повече борба. Претенциите на домакините, че голът на Марселиньо е от засада са неоснователни. За сметка на това пък ние може да имаме основателни претенции за нарушение срещу Кешеру в наказателното поле. Това бе чиста дузпа", каза още Ангел Петричев.



Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна