Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Стоичков поздрави ЦСКА-София

Стоичков поздрави "червените" от Маями
Снимка: БГНЕС

"Браво, „армейци“!", поздрави отбора Христо Стоичков в коментар от Маями пред "Труд" . Съсобственикът на ЦСКА-София изгледал победата над „Левски“ с 1:0 по интернет.

"Това е истинският „червен“ дух, който се носи от поколение на поколение. Такива мачове са за мъже. Браво и на двата отбора, че при такива условия направиха страхотна битка. Накрая се видя, че по-високата класа побеждава. Много се радвам за победата! В два мача поред показахме, че само със себераздаване и борба от първата до последната минута се печелят мачове, битки и титли. Може някой път да не ти върви, но трябва да знаеш как да вземеш своето. ЦСКА се научи“, коментира още носителят на „Златната топка“ за 1994 г.

„Поздравявам всички момчета, впечатлен съм от вас. Браво и на Стамен Белчев. Личи се добрата му работа. От футболистите искам само едно – това, което правят на тренировки, да го показват и на мачовете. Битките тепърва ни предстоят и време за еуфория и отпускане няма. Важното е, че ЦСКА има всичко, за да празнува шампионски 70-годишния юбилей", завърши Стоичков.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна