Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Кулинари от Пернишко, Кюстендилско и Софийско участваха във великденски конкурс

Снимка: БГНЕС

17 групи от Пернишка, Кюстендилска и Софийска област се състезаваха за най-добра великденска трапеза. Кулинарната надпревара се състоя на проведения в радомирското село Извор празник „Червен, червен Великден”.  

Победители  станаха представителите на читалище „Пробуда” от пернишкото село Кладница. Класираните на първите три места получиха плакети със златно, сребърно и бронзово яйце и парични награди. Празникът се организира за девета поредна година с финансовата подкрепа на община Радомир.

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени