Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Радуканов за съдиите: Шести мач не ни дават да бием

Милен Радуканов
Снимка: БГНЕС

Старши-треньорът на "Пирин" (Благоевград) Милен Радуканов бе крайно недоволен от съдийството при домакинската загуба от "Славия" с 2:5 в мач от 29-ия кръг на първа футболна лига - втора осмица, група "А".

“Не достигна “обективно" съдийство на моя отбор. Не ни дадоха дузпа през първата част, а при 2:2 им подариха несъществуващ корнер, след който стана 3:2. След това е лесно 5:2. Браво на "Славия", поздравявам ги. След 89-ата минута, след като ти подарят и вкараш гол… до там. Това не ни стигна”, коментира Милен Радуканов. Той похвали своите футболисти въпреки поражението.

"Моят отбор показа чудеса от героизъм. "Пирин" е много добре подготвен, но шести мач не ни позволяват да играем футбол. Десет сме в момента с юноши 2000, 2001 и 2003 година. Ще видим какво ще се случи до края и докъде ще ни стигнат силите. Имаме още три мача, младите ще влязат. Бъдещето на "Пирин" е в тях. Ограничен брой футболисти сме, скромни качества имаме като цяло, но не бива да мачкат по този начин”, завърши Милен Радуканов.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна