Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Делио Роси: Още нищо не сме спечелили

Делио Роси
Снимка: БГНЕС

"Все още нищо не сме спечелили. Предстои ни много работа". Това заяви след победата на "Левски" над "Берое" с 4:0 в Стара Загора Делио Роси. Старши-треньорът на "сините" бе доволен от поведението на неговите футболисти в срещата от 32-ия кръг на Първа професионална футболна лига - първа шестица.
"Имахме нужда от такъв силен мач, след като се класирахме за финала за купата. Бях любопитен как ще се държим. Доволен съм от играта ни, още повече, че срещу този отбор не бяхме печелили през сезона досега. Беше важно, че взехме средата на терена, защото когато го направиш, когато пресираш съперника навреме, тогава мачът става по-лесен за теб. Ние го направихме днес", каза Делио Роси. Италианецът призна, че е доволен от футболистите си.
"Когато работиш, резултатите идват. Сега момчетата берат плодовете на работата, която момчетата са свършили. Трябва и да кажем, че все още нищо не сме спечeлили . Има още важни мачове, в които трябва да победим.  Да, в добра форма сме. Трябва да продължим да играем добре до края на сезона и след това ще видим дали сме постигнали поставените цели", добави Делио Роси.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна