Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Александър Томаш: "Левски" ни надигра по всички показатели

Александър Томаш
Снимка: БГНЕС

"Не сме готови да се противопоставим на "Левски" в тази ситуация. Надиграха ни по всички показатели", призна след загубата Александър Томаш. Старши-треньорът на "Берое" не пожела да хвърли вина за загубата върху футболистите си.

"През първото полувреме ни отбелязаха два гола от нищо. "Левски" изигра по-правилно мача от нас. Изчакваха ни, бяха компактни. Не искаха да ни надиграват, а да ни излъжат. Но ние с нашето поведение позволихме те да ни надиграят по всички показатели.

Не ми хареса, че не оценяваме ситуациите. За 0:1 ни вкараха гол след тъч, след това в края на полувремето отново грешим и допускаме втори гол. Нямахме ден, нищо не ни се получаваше. Знаехме, че "Левски" ще бъде в приповдигнато настроение след класирането за финала за купата. За съжаление при нас нямаше притежание на топката, при изнасянето имахме затруднения, късаше се връзката с атаката. След почивката имахме една ситуация, която ако бяхме отбелязали, може би щяхме да се върнем, но може би не сме готови. Достигаме едно ниво, след което следва спад. Има играчи, от които не съм доволен тотално от отношението им към мача, но като цяло не искам да виня футболистите", каза още Александър Томаш.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени