Eмисия новини
от 21.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Жорди Гомес: Не е сигурно, че ще остана в "Левски"

Снимка: БГНЕС

Футболистът на "Левски" Жорди Гомес заяви, че все още не знае дали ще остане в клуба през следващия сезон. Испанският халф добави и, че е щастлив от това, че отборът е намерил добрата си форма, макар и в края на сезона.

"Имам договор с Левски за още един сезон, но във футбола това не означава нищо. В момента мисля за края на сезона след това ще видим какво ще се случи. Фокусирал съм се върху това да завършим с трофей сезона. Ще говорим с ръководството, за да видим дали имаме желание да продължим работата си заедно", заяви Жорди Гомес.

"Преди не играехме толкова добре, но сега нещата се подобриха. Може би и новата схема ни пасва повече. Хубаво е, че в края на сезона успяхме да намерим добрата си форма. Предстоят ни много важни срещи, особено финала за Купата. Надявам, се да зарадваме хилядите привърженици", добави халфът. Според него в началото на годината футболистите на "Левски" не са се представили на нужното ниво.

"Имаше разочарования след първите мачове през пролетта, но с победата над ЦСКА - София нещата тръгнаха нагоре. Заслужено сме на финал за купата. Мачът е много важен, фаворити сме и трябва да спечелим. Дойдох тук за трофей. Ако го спечелим, може да считам сезона за успешен", завърши бившият футболист на "Уигън". Чуйте още от него:





Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени