Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Венгер: Разочарованието е голямо

Снимка: ЕПА/БГНЕС

Мениджърът Арсен Венгер не скри огромното си разочарование след отпадането на неговия „Арсенал“ на полуфиналите в Лига Европа. Лондончани загубиха с 0:1 реванша с „Атлетико“ в Мадрид и с общ резултат 1:2 бяха отстранени от надпреварата.

„Разочарованието в момента е голямо. Винаги е тежко, когато биваш елиминиран, но сега съм още по-тъжен от това развитие. За съжаление понякога тази игра може да е много жестока и ние трябва да преминем през това. Без съмнение обаче разочарованието след тази загуба е огромно, коментира френският специалист, за когото това бе последен мач начело на „артилеристите“ в европейските клубни турнири.

„Липсваше ни нещо в последната третината на терена и поглеждайки към възможностите ни за гол общо в двата мача – най-малкото, което можем да кажем е, че представянето ни не бе задоволително. Трябваше да решим всичко още в първия мач, но тогава пропуснахме много. От своя страна „Атлетико“ е отбор, който се брани добре, а и късметът не бе на наша страна. Като цяло това бе много напрегнат двубой между два отбора, които дадоха всичко от себе си. Поздравявам съперника и им пожелавам успех във финала. Спокойно можем да кажем, че победителят от този мач е явният фаворит да спечели турнира“, допълни още Венгер, който след края на сезона ще напусне мениджърския пост в „Арсенал“ след 22 години начело.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени