Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Шефът на "Славия": Никога не слагай тигана, преди да хванеш рибата

Президентът на "Славия" Венцеслав Стефанов с купата на България
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Президентът на "Славия" Венцеслав Стефанов бе на седмото небе след победата с 4:2 над "Левски" след дузпи и спечелването на Купата на България.

"Никога не слагай тигана, преди да хванеш рибата”, посъветва Венци Стефанов „сините” за бъдещи финали. Той посвети този успех на всички хора, които милеят за "Славия".

"Да, Купата приляга на "Славия". Тя бе спечелена в деня на победата, не на Европа, а над фашистка Германия. Посвещавам успеха на всички, които се трудиха за успеха на "Славия". Радвам се, че разумът и интелектът надделяха над простотията. Нашият отбор от българи успя да победи тим от 11 чужденци”, коментира още босът на "Славия". Според него Златомир Загорчич ще има доживотен договор със "Славия".

"Ние с него сме се разбрали. Единствено, ако има предложение от чужбина, което да помогне на неговото развитие, ще си тръгне. Той заслужава този успех. "Левски" бе достоен съперник, но не успяха да отбележат своите положение. Ние изстрадахме този триумф и смятам, че всички го заслужават”, допълни Венци Стефанов. Чуйте още какво каза той специално за "Хоризонт":
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени