Eмисия новини
от 21.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Балъков: Не сме направили нищо

Красимир Балъков
Снимка: БГНЕС

"Все още не сме направили нищо. Очакват ни два трудни мача срещу "Дунав". Това призна мениджърът на "Етър" Красимир Балъков след успеха с 1:0 в Благоевград срещу "Пирин". Воденият от него тим ще играе срещу "Дунав" за директно спасяване от изпадане от родния футболен елит.
"Победихме с тактическа дисциплина, заряд и характер. В Благоевград се играе много трудно и мислех през първото полувреме, че могат да ни пречупят, но с търпение и без страх успяхме да спечелим мача. Бяхме готови за подхода на "Пирин" - започнахме добре мача, след това влязохме в техния ритъм на игра, което не беше добре, но бързо излязохме от това и заиграхме нашата игра.
Все още не сме направили нищо, очакват ни два много трудни мача срещу отбор, който добре познаваме - "Дунав". Вярвам обаче, че ако останем спокойно, можем да преодолеем и това препятствие. Това ще бъде тактически сблъсък и е важно да не допускаме голове, но трябва и да вкарваме. Тяхното самочувствие е високо след победата с 3:1 над "Витоша", но и нашето не е ниско. Сигурен съм, че ще се получи много добър мач за зрителите. Малин Орачев е много добър и амбициозен треньор. Той е човек, който винаги иска победата, но се надявам, че ние ще можем да спечелим тази тактическа битка.", каза Красимир Балъков

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна