Eмисия новини
от 07.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

314 дни преди премиерата

БНР Новини
Фотоколаж: Теодор Иванов

Този път нашата картинка освен посока от ляво надясно дава и посока от вън навътре. Можете да потеглите в дълбочина и ще срещнете познати пътни знаци.

Събитията, обект на тези шест Звукови снимки, се случват 5 дни по-късно от тези, които са обект на изображение в Стъпка 4. На същото място - 5 студио на БНР.  Монтажът на записите с Вальо Ганев в ролята на Байрън Уелд е на 17 януари 2017. А тук ще чуете Монтажа на монтажа.  

Един аудио монтаж по принцип е доста заплетена полифония от гласове, звучащи от аудио файловете, и живите гласове на работещите върху монтажа плюс цъкания на мишката на звукорежисьора, повторения на фрази и дразнещи прекъсвания на иначе любима музика, така че в Монтажа на монтажа омекотяваме дисхармонията и се фокусираме върху малките сюжети, без да губим от поглед сложността и колоритността на един творчески процес, когато нещата се раждат пред включените ни микрофони.

Участват Гаро Ашикян, Живко Марев, Вальо Ганев в ролята на Байрън Уелд от записите, направени 5 дни по-рано в същото студио, Димитър Василев и авторите.

В Монтажа на монтажа Звуковите снимки са 6.




















Към главния проект
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна