Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Някой те обича: песен за българските мотористи

БНР Новини
Славена Даскалова
Снимка: личен архив

Певицата и актриса Славена Даскалова посвещава новата си песен „Някой те обича!“ на мотористите и техните семейства и приятели. С песента дългогодишната мотористка отправя апел към любителите на високите скорости да бъдат по-внимателни и отговорни на пътя. Песента е в стил мелодичен рок, а клипът към нея е с много силно внушение, постигнато благодарение на целия екип.
В песента участват реални хора с различни професии, обединени от любовта към моторите. Във видеото ще видим известния офталмолог д-р Светослав Дойчинов, съдовия хирург доц. Адриан Тонев, учителка в 140 СУ „Иван Богоров“, строителния инженер Светослав Бачев, мебелиста Христо Динков, механика Христиан Калайджиев, производителя на хляб Георги Фидлер и семейство Иво и Драгана Иванови – машинни специалисти.
Проектът се реализира от Явор Кирин - автор на текста и музиката, Емил Бояджиев - аранжимент и Бисер Иванов - китари. Оператори са Божидар Симеонов и Габриел Галчев, осветител е Ангел Галчев, а монтажът е на Иван Иванов. Певицата Славена Даскалова влиза и в ролята на режисьор на продукцията.
Премиерата на песента е на 31 май от 19.00 часа във Фотосинтезис арт център.



Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени