Eмисия новини
от 07.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Бивш кмет на Дупница обвини сегашната управа в безобразия и кражби

Първан Дангов
Снимка: Кирил Фалин

Бившият кмет на Дупница д-р Първан Дангов обвини сегашната общинска управа в града в безобразия и кражби на вече две пресконференции, които даде за медиите.

Засега екипът на кмета инж. Методи Чимев от ГЕРБ не е отговорил на директните обвинения срещу общинското ръководство и особено срещу зам.-кмета по духовните дейности Крум Милев.   

Ветеринарният специалист д-р Първан Дангов беше кмет на Дупница през периода 2003-2007 година. Тогава той се изправи срещу известните Братя Галеви, като ги нарече босове на мафията. Сегашните управници на Дупница Дангов определя като мутри по заместване"

"И кметът Чимев и заместниците му Милев, Георгиев и бившият депутат Ивайло Константинов, и настоящият председател на Общинския съвет Емил Гущеров са онези, които се тупат в гърдите на партийни събрания, че градът върви и общината много добре, успехите са видими, инвестициите са сериозни. Същевременно обаче се краде безогледно, казвам го не без притеснение. 

Прокуратурата не бива да бъде занимавана в всичко. Тя не е пералня за мръсни съвести. Прокуратурата ако иска да се самосезира, има начин, държавните структури в Дупница са налице."


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна