Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Нестор Ел Маестро: Играхме див мач

Нестор Ел Маестро
Снимка: БГНЕС

"Доволен съм, получи се хубав мач за феновете. Срещата дори бе дива на моменти". Това смята Нестор Ел Маестро за спечеления от ЦСКА София мач срещу "Черно море" с 3:1 в осмия кръг на първа професионална футболна лига. Старши-треньорът на "червените" похвали и футболистите на двата отбора.

"Това е заслуга и на двата отбора. Особено през първото полувреме темпото беше доста високо, което не е типично за мачовете в България,  мачът беше дори див на моменти. Бяхме малко по-добри от "Черно море", успяхме да излезем от пресата на съперника, а през второто полувреме имахме повече пространства и се получиха доста положения - вкарахме два фантастични гола, а пропуснахме по-лесните ситуации. Ние сме най-големият отбор в България и играем за победа във всеки мач. Тиаго влезе като резерва и раздвижи играта, можеше да вкара и хеттрик, но му казах да го запази за следващата седмица.
Рафаел получи много тежка контузия срещу Рига и вече доста време е извън игра. Понякога нещата се подобряват, после пак се влошава. Трябва да бъдем внимателни и може би ще му трябват поне още две седмици да започне да тренира пълноценно", добави Нестор Ел Маестро.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна