Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Английска риалити звезда: Сексът с Роналдо е катастрофа

Жасмин Ленард

Жасмин Ленард, английска риалити звезда, започнала кариерата си преди 10 години като модел, разказа за връзката си с Кристиано Роналдо на фона на обвиненията в изнасилване, които му бяха отправени от Катрин Майорга, пише The Sun.

Жасмин се запознала с Роналдо през 2008 година в Лос Анджелис, когато той бил 22-годишен. Той бил обкръжен от многобройна свита от помощници, тъй като заради травма се придвижвал с патерици.

Видели се в нощен клуб, а хора от свитата на Роналдо дошли при Ленард, откровено намеквайки за секс с Роналдо, на което тя отговорила, че ще даде телефонния си номер само, ако лично той го поиска. Роналдо това и направил.

Жасмин веднага го поканила на купон и цялата компания отишла в луксозен хотел в Бевърли Хилс.

По-късно тя предложила на Роналдо да отидат в нейното жилище и той се съгласил. Там португалецът без много церемонии се съблякъл.

Тогава тя видяла неговия пенис и твърди в интервюто си за The Sun, че и днес не може да си спомня за това, без да ѝ е смешно.

Жасмин Ленард споделя, че и двамата били възбудени и тя си казала – какво пък, да опитаме.

По-късно Роналдо ѝ се обадил да ѝ иска телефонния номер на Ирина Шейк, но тя го посъветвала да се обади на агента на рускинята.

„Личните срещи с Роналдо според мен за повечето жени са катастрофа. Чувала съм, че много често той губи самообладание и отива да спи в съседната стая“, разказва още Жасмин Ленард.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна