Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Подигравки заляха Уил Смит заради новата му роля

Уил Смит
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Вълна от подигравки заля американския актьор Уил Смит заради превъплъщението му в ролята на джина от историята за Аладин и вълшебната лампа, предаде Би Би Си. В неделя бе пуснат нов трейлър на игралната лента на режисьора Гай Ричи („Две димящи дула“, „Гепи“, „Шерлок Холмс“), но феновете не останаха очаровани от появата на Смит (50 г.)

„Уил Смит като джина от Аладин ще ме преследва в кошмарите ми“, „Никога няма да мога да спя повече и вината е на Уил Смит“, са част от коментарите по адрес на последната роля на кинозвездата от „Мъже в черно“ и „Денят на независимостта“.

По-рано Смит призна, че „винаги е ужасяващо, когато трябва да пресъздадеш нещо класическо“. Той сподели още, че за ролята на джина се е потопил в образите на ченгето от „Лоши момчета“ и на принца от Бел Еър. „Ричи ми каза, че син безсмъртен би трябвало да изглежда като мускулест татко от 70-те години“, каза актьорът.

За негово щастие други фенове обявиха в социалните мрежи, че ще дадат мнението си за играта му, едва когато филмът излезе през май.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна