Eмисия новини
от 21.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

ЦСКА-София освободи двама чужденци

Перейра си вкара автогол срещу Левски.
Снимка: БГНЕС

Хърватският вратар Данте Стипица и холандският бранител Стивън Перейра се разделиха с ЦСКА-София, съобщиха от клуба. Техните договори с "червените" изтекоха и те ще продължат кариерите си в други отбори.

Стипица пристигна миналото лято на "Българска армия", но изигра само два мача за отбора и не успя да измести от титулярното място Витаутас Черниаускас.

Перейра изпадна в немилост след нелепия автогол срещу Левски през февруари и оттогава не влиза в плановете на спортно-техническия щаб.

В същото време "червените" отрекоха официално, че ще си връщат колумбийското крило Кулма, който игра при тях през 2016 година.

"Лятната селекция на клуба върви по план и първите попълнения официално подписаха своите договори, за което своевременно ви уведомяваме. Същевременно в медиите се тиражират информации за какви ли не футболисти. Невярна е новината, че сме привлекли колумбиеца Густаво Кулма. Той е бивш наш футболист, който имаше своите добри моменти на "Армията", но не сме преговаряли, нито сме парафирали контракт с него. Играчът не представлява интерес за нас", написаха от клуба на официалната си страница.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна