Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Деси и Каролина - една добра комбинация

Здравейте, почитатели на БНР!

Казвам се Десислава Йорданова и от две години се занимавам с фотография.

В началото, като всяко начало, не беше особено сериозно, до момента, в който осъзнах, че това е изкуството, на което искам да посветя изцяло, което ми дава възможност да разчупя сивото ежедневие и да си набавя положителни емоции.

Обичам да общувам, а фотографията ми е любимото средство за комуникация. Може би това е и причината да изпитвам увлечение към портретната фотография.

Харесва ми да снимам дечица, а любимият ми модел е дъщеричката ми Каролина (3 г.).

От денят , в който се появи на бял свят, благодарение на камерата, ние започнахме да "рисуваме" нашите дни... Дни, представени чрез портрети, изпълнени с емоции, и по детски чисти... дни на забавление с верни приятели, прекарани сред природата.

Обикновено композициите изникват първо в главата ми, но за щастие или не почти нямам дирижиран кадър. Трудно е да накараш един малчуган да позира, но пък ако успееш да запечаташ момента, то можеш да си сигурен, че истински.

Изключително изненадващо за мен, предвид скромния ми фотографски опит, е ,че с Каролина успяхме да спечелим сърцата на много хора в социалните мрежи. Именно това ме мотивира да продължавам да се уча да снимам и да бъда щастлива ,когато го правя.

Благодарности към БНР за предоставената възможност да покажа част от фотографиите ми! Успешна 2020 г.!

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна