Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Пуснаха пакетни билети за тенис турнира в София

Снимка: Sofia Open

Най-нетърпеливите за среща с Григор Димитров и още куп звезди от световния тенис вече може да осигурят мястото си в "Арена Армеец“. 

Пакетни билети на атрактивни цени за Sofia Open 2020 вече са в продажба на Eventim.bg и в мрежата на Eventim в цялата страна. Турнирът от категория АТП 250 ще се проведе от 27 септември до 4 октомври. 

Часове след анонсирането на присъствието на Димитров на петото издание събитието предизвика сериозен интерес, а всички желаещи вече може да си гарантират не само добри места в залата, за да наблюдават тенис на световно ниво, но и да го направят изгодно.

Пропуските са за 3 категории места в залата. Цената на пакетните билети за последните четири дни, включващи и полуфиналите, и финала на Sofia Open, не просто е по-ниска от тази на закупени индивидуални билети за тези 4 дни (1-4 октомври), но дава и специален бонус за безплатно посещение на първите 4 дни (27-30 септември) от турнира.

Така пакетните билети за 8-те дни от Sofia Open 2020 ще са на цени от 165 лева, 235 лева и 315 лева спрямо категорията място в "Арена Армеец". Индивидуални билети за осемте дни от Sofia Open 2020 ще се предлагат на по-късен етап, но закупилите пакетен билет сега се възползват от специалната цена за напълно достъпно присъствие на всички мачове тенис събитието.


БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени