Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ванеса Брайънт благодари за подкрепата на милиони в емоционален пост

Коби и Ванеса
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Ванеса Брайънт написа емоционален пост в социалните мрежи, с който благодари на всички, показали й подкрепа. Тя загуби съпруга си Коби Брайънт и 13-годишната си дъщеря Джиана в катастрофа с хеликоптер преди пет дни. Текстът й в Инстаграм събра над 6,5 милиона харесвания и множество коментари.

„Моите момичета и аз искаме да благодарим на милионите хора, които ни показаха своята подкрепа и любов в този ужасен момент. Благодаря за всички молитви. Определено се нуждаем от тях. Ние сме опустошени от внезапната загуба на моя любим съпруг Коби, невероятния баща на нашите деца, и моята красива и сладка Джиана, привързана, внимателна и прекрасна дъщеря и невероятна сестра на Наталия, Бианка и Капри, написа Ванеса.

"Ние също сме опустошени заради семействата, които загубиха любимите си хора в неделя, и споделяме болката им. Няма думи, които да опишат нашата болка в този момент.

Успокоява ме да знам, че Коби и Джиджи знаеха, че бяха толкова обичани. Ние бяхме благословени да ги имаме в живота си. Иска ми се да са тук завинаги с нас. Това бяха нашите красиви благословии, които ни бяха взети твърде рано. Не съм сигурна какъв ще бъде животът ни утре и е невъзможно да си представим живота без тях. Но ние се събуждаме всеки ден, опитвайки се да продължим, защото Коби и нашето бебе Джиджи ни осветяват, за да ни покажат пътя. Любовта ни към тях е безгранична и не може да бъде измерена. Просто ми се иска да мога да ги прегърна, да ги целуна и да ги благословя. Имаме ги тук с нас, завинаги.

Благодаря ви, че споделихте с нас вашата радост, болка и подкрепа. Молим да ни дадете уважение и уединение, които ще ни трябват, за да преживеем това".


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!