Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Божинов за Covid-19 и Левски

Валери Божинов продължава да стиска палци за Левски и в Италия
Снимка: БТА

"Отборът на Левски има сили и възможности да играе финал за купата на България, да го спечели и да зарадва милионите си привърженици, а аз съм един от тях". Това заяви в интервю за "Хоризонт" Валери Божинов. Играещият в Италия бивш нападател на сините смята, че доскорошните му съотборници могат да отстранят Локомотив (Пловдив) от турнира за купата на България по футбол.

Както е известно, на полуфиналите ще играят Ботев (Пловдив) срещу ЦСКА София и Локомотив (Пловдив) срещу Левски. Срещите ще се проведат на 7-9 април, а реваншите на 21-23 април.

"Левски има многобройна публика. Именно феновете застанаха зад футболистите в този тежък за клуба момент и ги подкрепиха. Затова и вярвам, че с помощта на публиката Левски ще триумфира и спечели купата на България този сезон", каза Валери Божинов, който коментира и случващото се в Италия, след като страната беше поставена под карантина заради разпространението на коронавируса. Нападателят коментира и забраната за посещение на фенове по трибуните, като сравни атмосферата на мач без публика с тази на приятелски двубой.

 




Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна