Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Илиана Раева: Тази ситуация е изпитание, от което трябва да излезем по-мъдри

Илиана Раева
Снимка: БФХГ

Президентът на БФХГ Илиана Раева, старши треньорът на национален отбор за девойки индивидуално Валентина Иванова и гимнастичките Невяна Владинова и Боряна Калейн обясниха как се справят в условията на продължаваща около седмица социална изолация заради извънредното положение в България, наложено заради пандемията от коронавируса.

Илиана Раева разказа в интервю за фейсбук страницата на централата, че прекарва времето със семейството си.

"Първите дни, може би като повечето хора, бях почти обсебена от тежката ситуация. Но постепенно се потопих в уюта на домашната обстановка и любимите хора. Оказа се, че този вирус ни подари време за любимите хора и малките съществени неща от живота. Разбира се, провеждам телефонни разговори с Росина Атанасова, с треньорите и следя всички решения на ФИГ", каза Раева.

"Мисля, че тази ситуация е изпитание, от което трябва всички да излезем по-мъдри и осъзнати. Надявам се възможно най-бързо да се справим и да влезем в ритъм. Мисля, че състезания ще има, или по-точно много искам да е така. Момичетата имат задачи от треньорите и доколкото е възможно правят тренировки. Има начин и система, която възможно най-малко да излезем от форма. Ще се справим! Пожелавам на всички да намерят хубавото на тази тежка ситуация, защото както знаете, моето мото е "Винаги има начин!", добави Раева.

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна