Eмисия новини
от 00.00 часа
Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

Онлайн "Кариерно Сафари" среща учили в чужбина със специалисти на топ компании

Снимка: guideme.bg

На 13 и 14 април ще се проведе за пръв път нов формат за професионално ориентиране - Кариерно Сафари.

Целта е да се даде още една възможност на току-що завършили висшето си образование в чужбина да се върнат в България и да намерят работно място.

Проектът ще срещне участниците с вдъхновяващи и модерно мислещи компании в различни професионални сфери, ще даде възможност за работа по реални бизнес казуси, твърдят организаторите от сдружение „Тук-Там“.

Кариерното Сафари е отворено за студенти, учили поне един семестър в чужбина, както и за  млади професионалисти с опит до 3 години, които са учили или работили в чужбина.

Всички участници ще бъдат разделени на групи и всяка група ще работи по реалния казус от компанията в отделна виртуална стая.

Татяна Ремова от организаторите уточни пред Катя Василева 5 кариерни пътеки, които кандидатите могат да изберат за участие: Финанси, счетоводство и застраховане, Инженерство и технологии, Продажби, Маркетинг и реклама, НПО и Стартъп.

Събитието ще се проведе изцяло онлайн и е безплатно, но местата са ограничени – по 25 души в пътека, и се изисква регистрация, която може да се направи до 10 април.

Новините на БНР - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
Още от