Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Левски дава 700 билета на Лудогорец, може да пусне и свободна продажба

Привържениците на Левски могат да разчитат на 30% от капацитета на стадион "Георги Аспарухов" за мача с Лудогорец
Около 700 билета е готово да предостави ръководството на Левски на Лудогорец за предстоящия мач между двата отбора. Както е известно, срещата от 25-ия кръг на първа професионална футболна лига е утре от 21.00 часа на стадион "Георги Аспарухов" и ще бъде предавана пряко по програма "Хоризонт" на Българското национално радио.

"След разпоредбите, които трябва да спазим, ще може да предоставим около 700 билета или 30% от капацитета на сектор "Г" на стадион "Георги Аспарухов" за привържениците на Лудогорец". Това заяви в интервю за "Хоризонт" тикет мениджърът на Левски Милен Желев. Той обяви, че ако останат свободни билети за дербито с Лудогорец в петък, ще бъдат пуснати за свободна продажба в деня на мача.

"Този сезон Левски подобри още един рекорд. Бяха продадени 5 700 абонаментни карти. За съжаление обаче не може всички тези притежатели на сезонни пропуски да влязат на стадиона за мача с Лудогорец. Ние искаме от всеки фен, който е купил абонаментна карта, да се свърже с клуба и да заяви дали ще идва на мача, или не. Допускаме възможността, че ще имаме картодържатели, които няма да могат да дойдат и в деня на мача сме готови да пуснем билети в свободна продажба. До момента има продадени над 500 билета, но очаквам всички разрешени за продажба места - около 4900 за секторите "А", "Б" и "В" да бъдат изкупени", добави Милен Желев. Чуйте още от него:


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна