Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Йордан Минев иска финал Ботев - Локомотив

Йордан Минев
Снимка: БГНЕС

Финал за купата на България между пловдивските отбори Ботев и Локомотив иска да гледа Йордан Минев. Бившият национал е играл у нас за ЦСКА и за Ботев, но най-големите му успехи са свързани с Лудогорец.

Както е известно, двата полуфинални реванша от турнира за купата на България ще се изиграят във вторник и сряда от 20.30 часа и ще бъдат предавани пряко по програма "Хоризонт" на Българското нациотално радио. Най-напред във вторник на стадион "Георги Аспарухов" Левски приема Локомотив (Пд), а първата среща преди две седмици в Пловдив завърши 2:0 за тима на Бруно Акрапович. В сряда на стадион "Българска армия" ЦСКА София е домакин на Ботев (Пловдив) след 0:0 в първата среща.

"Пазя отлични спомени от престоя си в Ботев, както и от времето си в ЦСКА. Искам Ботев да се класира отново за финал и да играят срещу Локомотив и да спечелят. ЦСКА София имат леко предимство като домакини, но нищо не е решено. Ако Тодор Неделев има ден, то ЦСКА София ще има сериозни проблеми в този мач. Не бива да се забравя, че миналата година Ботев се класира за финал именно след успех в София. Нищо чудно и това сега отново да се случи. Искам да гледам нов финал за Ботев и дано този път те победят Локомотив, иначе в Пловдив ще стане страшно. Не бих отличил някой конкретен футболист от ЦСКА София. Те нямат Тодор Неделев, който сам може да реши всеки мач. Нямам лоши спомени и от ЦСКА. С Любо Пенев играхме успешно, но имаше проблеми със заплащането. И ако имаш забавяне на заплати и чужденци в отбора, то нещата стават доста сложни", добави Йордан Минев. Чуйте още от него:



Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна